KNJIGA UTISAKA

 

 

Na ovoj stranici možete pogledati utiske i komentare učesnika STULIKON-a. Ako želite, pošaljite nam svoje utiske.

 

 

 

 

Svaka čast organizatorima, sve je bilo fenomenalno! :)

Peđa Kovačević

 

 

Još jednom hvala organizatorima na odlično pripremljenoj i organiziranoj konferenciji koja će nam svima zasigurno ostati u lijepom sjećanju.Također hvala kako organizatorima tako i učesnicima iz svih krajeva regije na nezaboravnim druženjima i raspravama. Veselim se i vjerujem u daljnju suradnju i nastavak projekta.

Adriana Pavković

 

 

Kaj naj rečem - vse čestitke in priznanje organizatorjem Stulikon-a. Organizacija je bila zelo dobro pripravljena in izvedena. Vsekakor ste za nas poskrbeli zelo dobro; pripravili ste odlična prenočišča, izbrali zelo kvalitetne referate, poskrbeli za zabavo in sprostitev in še bi lahko našteval. Ta konferenca naj bo le prva izmed mnogih, ki ji bodo še sledile. Iz Beograda smo - verjamem, da vsi - odnesli prelepe spomine. Še enkrat - čestitam vsem članom organizacijskega odbora. Lep pozdrav iz Slovenije.

Danijel Škafar

 

 

Dragi naši organizatori, hvala vam na svemu..sve je bilo extra!

Nensi Rubinić

 

 

Poštovani,  ovo je moj mali znak zahvalnosti za ukazano povjerenje i čast da kao predavač učestvujem na prvoj studentskoj lingvističkoj konferenciji u regiji. Zaista zaslužujete sve pohvale za vrijeme koje ste odvojili za sastanke i rješavanje mnogobrojnih problema sa kojima ste se tokom organizacije susreli. Moram primjetiti da su organizacija, osoblje i kompletna usluga bili na izuzetno visokom nivou. Obzirom da sam imao priliku organizovati slične stvari i da znam koliko truda i strpljenja treba uložiti za ovakav događaj, moje mišljenje o Stulikonu je još bolje. Želim vam uspješan nastavak rada i još mnogo ovakvih konferencija.  S poštovanjem,

Almir Mustafić

 

 

Iskreno se zahvaljujem organizatorima, volonterima i svih izlagačima na jedinstvenoj prigodi za razmjenu iskustava na regionalnom nivou. Kontakti koji razmijenjeni na ovoj konferenciji su nezamjenjivi te će se, vjerujem, održati dugi niz godina. Hvala još jednom.

Andrej Hendelja

 

 

Супер беше! Премногу сум задоволна од организацијата и од вашето гостопримство и се надевам повторно ќе се собереме сите! Поздрав! :)

 

Кристина Велевска

 

 

Drage naše kolege, pre svega želimo da vam se zahvalimo na svemu. Potom, želimo da vam čestitamo na uspešno organizovanoj konferenciji. Sve ste lepo zamislili i isplanirali i što je još važnije, izveli do kraja kao pravi profesionalci. Čestitamo još jednom. Veliki pozdrav,

Jelena Andonovski i Biljana Đorđević

 

 

Još jednom veliko Hvala svim organizatorima i volonterima i svim ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali u konferenciji. I najiskrenije čestitke. Bilo je više nego prijatno. Moram priznati da je zatvaranje i rastanak bio vrlo emocionalan trenutak, bar za mene :)

Dario Lečić

 

 

Sve pohvale za organizaciju! Nadam se da cemo se videti sledece godine! :)

 

Mirjana Filipović